Ooglapjes - Hyaluronzuur

SKU
BF-EYEMASK-HYALURON
-50%
Special Price 1,60 € Regular Price 3,20 €
In stock
Product: pleisters voor onder de ogen
Type huid huid 20+
Actief ingrediënt: hyaluronzuur
Inhoud verpakking: 1 paar
We verzenden op Monday (20/05/2024) als u bestelt binnen .

Heb je last van kleine rimpels, wallen of donkere kringen onder je ogen? Koop een oogmasker en neem het op in je regelmatige huidverzorgingsroutine.

  • Niet alleen je huid verdient regelmatige verzorging, maar ook je ogen en je oogcontouren. Ze worden overdag erg druk en de ogen kunnen er vermoeid en uitgeput uitzien. Verwen jezelf minstens één keer per week met een oogmasker en geniet van een aangename verfrissing en voedende regeneratie.
  • Intelligent Skin Therapy eye google is een speciaal geprepareerd masker voor de snelle verzorging van de huid die gevoelig is voor vochtverlies rond de ogen.
  • Dankzij het gebruik van een unieke vorm met een 100% biologische samenstelling, garandeert het 99% opname van actieve stoffen door de huid binnen slechts 15 minuten.
  • De innovatieve samenstelling op basis van een hoge concentratie van één hoofdingrediënt in maximale concentratie - laagmoleculair hyaluronzuur, garandeert onmiddellijke diepe hydratatie, regeneratie en voeding, verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid, verzacht rimpels en expressielijntjes.


Gebruiksaanwijzing:

  • Breng de oogpads aan op een schone en behandelde huid. Aanbrengen op de oogzone en 15 minuten laten inwerken. Gebruik 2-3 keer per week.
SKU BF-EYEMASK-HYALURON
GTIN 5902431770109
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions