Desinfectie voor medisch gereedschap 200 ml - Puur

SKU
NASTROJE-200-PURE
3,90 €
In stock
Bestemd voor: gereedschap desinfectie
Geur: geurloos
Inhoud: 200 ml
We verzenden op Tuesday (21/05/2024) als u bestelt binnen .

Desinfectiemiddel op basis van quaternaire ammoniumzouten en aldehyden in de vorm van verdund concentraat bedoeld voor onmiddellijke toepassing voor desinfectie van oppervlakken en instrumenten.

Het wordt gebruikt voor het desinfecteren en wassen van alle afwasbare oppervlakken en oppervlakken, evenals voor het desinfecteren van instrumenten door onderdompeling, vooral in de sociale en medische sfeer, diensten, pedicure- en manicuresalons, kappers, cosmetica, wellness- en fitnesscentra, waar ze bacteriën aanzienlijk verminderen.

Hetverwijdert onder andere microscopische filamenteuze schimmels - fungi, microscopische gistschimmels - gisten en micro-organismen Pseudomonas aeruginosa, Staphyloccocus aureus, Enterococcus hirae, enz. Bovendien geeft het een aangename geur en laat het geen vlekken achter.

Desinfectiemiddel kan worden gebruikt voor: werkgereedschap, vloeren, werkoppervlakken, sanitaire voorzieningen, toiletbrillen, kinderspeelgoed, baden, fitnessapparaten, revalidatiestoelen en -hulpmiddelen, enz.

Gebruik:

Vloeren en werkoppervlakken: spray het object dat je wilt desinfecteren en reinigen en laat het inwerken. Niet wassen. Het product is al verdund in ideale verhoudingen en is bedoeld voor onmiddellijk gebruik.

Als je de producten wilt desinfecteren of wassen, laat ze dan 10 minuten in het bad staan, verwijder het product en droog het af.

SKU NASTROJE-200-PURE
GTIN 8596342046865
Customer Questions
No Questions
Please, mind that only logged in users can submit questions